eur:
394.47
usd:
370.38
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Szerencsjáték Zrt.

Itt vannak a kaparós e-sorsjegyek

A nemzeti lottótársaság elérhetővé tette legújabb e-sorsjegy termékét.

A koronavírus-járványra adott válaszként újabb termékkel bővítette portfólióját a Szerencsejáték Zrt., így az eddig kizárólag offline értékesített kaparós sorsjegyek is vásárolhatók online formában. Már a társaság valamennyi játéka elérhető és játszható digitális felületeken is – közölte a vállalat.

A kínálatban a jelenleg forgalomban lévő papíralapú sorsjegyek mellett olyan, a korábbi években népszerű kaparós játékok digitális változatai is megtalálhatók, amelyek kereskedelmi forgalomban jelenleg már nem elérhetők. A bevezetés első fázisában kilenc (Black Jack, Fáraók Kincse, Bronz, Pénzlift, Sok szeretettel, Szerencsemalac, Labirintus, Nyerőkártya, Tengeri kincsek) közkedvelt sorsjegy online változatából választhatnak a játékosok, melyekkel többféle platformon, így asztali számítógépen, laptopon, tableten és akár okostelefonon is játszhatnak.

Az e-sorsjegyeket vásárló játékosok a megszokott játékélményen felül többféle digitális kaparóeszköz közül is választhatnak (például pénzérme, kulcs, macskamancs),

ráadásul mindegyik lehetőség egyedi hangeffektet is kapott.

A termék kizárólag 18 év feletti játékosoknak értékesíthetők időkorláttal, azaz a sorsjegyek egyesével és legfeljebb 30 másodpercenként vásárolhatók. Mindemellett a játékosok védelmét számos, a Szerencsejáték Zrt. egyéb online játékainál már bevált, a költési, illetve a belső egyenleg feltöltési limitre vonatkozó önkorlátozási lehetőség is szolgálja, de a játékosok akár az önkizárással is élhetnek.

Az InfoRádiónak a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója, Bánhegyi Zsófia beszélt az új e-sorsjegyekről.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×