eur:
394.02
usd:
364.82
bux:
65490.22
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Sydney, 2018. szeptember 21.Az Apple amerikai számítástechnikai cég új iPhone XS és XS Max okostelefonjai egy sydney-i Apple-üzletben 2018. szeptember 21-én, a készülékek árusításának első napján. (MTI/EPA/Paul Braven)
Nyitókép: MTI/EPA/Paul Braven

Sokba fog kerülni az iPhone-ok árcsökkentése

Egyes források szerint az Apple nem tesz töltőt és fülhallgatót az iPhone 12 mobilok dobozába, hogy így nyomja lejjebb az árat.

Az Apple rajongóinak bizonyos kiegészítőkért eddig is elég mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk, de a pcworld.hu értesülései szerint az Apple az iPhone 12 mobilok dobozából már a töltőt is kihagyná, azt külön kell majd megvásárolni. Ming-Chi Kuo és a Barclays elemzői egyaránt erről adtak jelentést, és azt állítják, hogy az Apple nem gyárt többet a jelenlegi 5 és 18 wattos töltőiből. Csak egy 20 wattos új adapter marad a kínálatban, de azt külön kell megvásárolni.

Szintén sokba kerülhet, hogy állítólag az eddig megszokott vezetékes EarPods fülhallgató sem jár többé az új iPhone-okhoz. Ezzel az AirPods vezeték nélküli fülhallgatók keresletét pörgetné meg az Apple.

Az Apple azért hagyja ki a töltőt és a fülhallgatót a dobozból, mert az 5G-támogatás miatt megnőttek a gyártási költségek. viszont az iPhone 11 szériához mérten viszont nem akart árat emelni.

Akinek viszont nincs kéznél külön gyorstöltője vagy fülhallgatója, az kénytelen lesz külön vásárolni ezeket, a dobozban ugyanis csak egy USB-C–Lightning kábel szerepel majd a mobil mellett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×