eur:
393.82
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Az épülő Etele Plaza az ország legnagyobb multimodális, azaz több közlekedési módot összekötő csomópontjában, az Etele tér közvetlen közelében 2019. január 8-án. A Futureal-csoport fejlesztésében megvalósuló, bruttó 137 ezer négyzetméteres bevásárlóközpontban 180 üzlet kap helyet, a divatüzletek mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások, valamint csaknem 1300 parkolóhely várja majd a látogatókat.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Dél-Buda gigantikus építkezését egyáltalán nem érinti a járvány

Nem tömegesen dolgoznak együtt a munkavállalók, ezért nincs veszélyben a Budapest One irodapark és az Etele Pláza építése.

A koronavírus okozta válság ellenére folyamatosan zajlik a Budapest One irodapark és az Etele Pláza kivitelezése, ugyanis a munkavállalók nem tömegesen dolgoznak együtt, így minimalizálható a járvány terjedésének kockázata - közölte a beruházásokért felelős Futureal-csoport az MTI-vel.

A közlemény szerint az irodapark első, 25 000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező részét, amelynek beruházási értéke 120 millió euró volt, a társaság 2019 végén adta át a bérlőknek. Most a projekt második, egyben végső ütemét készítik elő, megvalósításával több mint 65 ezer négyzetméternyi bérirodával bővül a fővárosi irodapiac.

Az Etele Plázáról, Buda legnagyobb bevásárló- és szórakoztatóközpontjáról megjegyezték, a projekt építési munkálatainak

befejezése az év végére várható.

Az 55 000 négyzetméter bérbeadható területű Etele Pláza 180 üzlethelyiségében divatüzletek mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások széles köre, valamint közel 1300 parkolóhely várja majd a látogatókat.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×