eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A Zalakarosi Fürdő teljes körű rekonstrukción átesett gyógykertjének medencéje 2019. április 18-án. A szabadtéri területen új gépészeti berendezést kapott a mintegy 300 négyzetméteres gyógyvizes medence, amelynek a teljes burkolatát is kicserélték, továbbá új térburkolatot és kerítést építettek, valamint növelték a zöldfelületet, amihez öntözőrendszert is kialakítottak. A részleg területén új ülő- és pihenőbútorokat is elhelyeztek. A beruházás értéke közel 80 millió forint volt.
Nyitókép: MTI/Varga György

Bükfürdő, Egerszalók: itt a bejelentés

A Hunguest Hotels fontos dátumokat tett közzé szállodáival kapcsolatban.

Pénteken megnyitja kapuit a vendégek előtt a gyulai Erkel, a tapolcai Pelion és a nyíregyházi Sóstó szálloda, ezzel hétre nő az ismét igénybe vehető Hunguest Hotels szállodák száma. Júniusban és júliusban folytatódik azon szállodák újranyitása, amelyek nem állnak tartós felújítás alatt - közölte a szállodavállalat

Az újabb szállodák a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett nyílnak meg pénteken - hangsúlyozta közleményében a Hunguest Hotels. Az újranyitást meg is előzik fokozott járványügyi óvintézkedések:

a Hunguest Hotels saját Covid-kódexet készített

a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatársuk még az újranyitás előtt vizsgát tesz. A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek. A közösségi terekben fertőtlenítőpontokat helyeznek el, a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőterekben és minden közösségi térben.

Az újra megnyitandó szállodákban az ausztriai Heiligenblutban június 17-től, Murau-Kreischbergben július 3-tól, a montenegrói Herceg Noviban pedig június 20-tól lehet szálláshelyet foglalni. Az európai hírű gyógyvízkinccsel rendelkező bükfürdői és egerszalóki Hunguest Hotelek július elsejétől várják a kikapcsolódásra vágyókat.

A belföldön piacvezető szállodalánc a megváltozott körülményekre tekintettel az általánostól sokkal rugalmasabb foglalási feltételeket kínál: június végéig a lemondás és az átfoglalás - akár 48 órával az érkezés előtt is - kötbérmentesen megtehető - tette hozzá közleményében a társaság.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×