INFORÁDIÓ 
2020. február 20. csütörtök
Aladár, Álmos

esztergom

párkány

bubi

mária valéria bike

t-systems

Nagyméretű vasszerkezet a Magyarországot Szlovákiával összekötő esztergomi híd szlovákiai oldalán, Párkányban 2015. szeptember 16-án. Az MTI úgy tudja, a szerkezetet nem helyi rendőri erők, hanem a szlovák belügymisztérium egységei telepítették. Helybéliek azt feltételezik, hogy a vasszerkezettel lezárható a hid, ezt azonban szlovák hatóságok nem erősítették meg.

Határon átnyúló közbringa rendszert építhet a T-Systems

Infostart

A becsült 711 ezer euróval szemben 677 ezer eurós (mintegy 220 millió forintos) ajánlatával nyerte meg a tendert az informatikában utazó T-Systems Magyarország Zrt.

A Mária Valéria Bike egy határon átnyúló közbringa rendszer lesz Esztergomban és Párkányban. A nyílt tender eredményét a két ajánlatkérő, Esztergom Város Önkormányzata és Párkány Városa tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben. A nyertessel július 31-án szerződött a két város.

A gazdasági portál arról is ír, hogy ez a pályáztatás már a második nekifutás volt, a tavalyi közbeszerzésre nem érkezett ajánlat.

A feladat keretében Esztergomban a meglévő 6 gyűjtőállomás mellé 8 újat kell építeni, a dokkolók száma 188 lesz. Párkányban 6 gyűjtőállomás létesül 90 dokkolóval.

A T-Systems a teljesítésbe - alvállalkozóként - bevonja az esztergomi székhelyű Neuzer Kerékpár Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t.

Nyitókép: MTI
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018