INFORÁDIÓ 
2019. december 5. csütörtök
Vilma

enefi

részvény

bét

felfüggesztés

Kijelző a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) újraalapításának 25. évfordulóján a BÉT budapesti székházában 2015. június 22-én.

Nagy bejelentés jöhet, megint felfüggesztettek egy részvényt

Infostart

Pénteken egész napra felfüggesztették az Enefi kereskedését, mivel fontos bejelentésre készül a vállalat.

A vállalat július 16-án arról tájékoztatta a tőzsdét, hogy jelenlegi információi szerint a pénteki tőzsdenapon olyan tájékoztatást kíván közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja, ezért kérelmezte értékpapírjai kereskedésének felfüggesztését. Ha a kibocsátó értékpapírjainak kereskedését befolyásoló információ a felfüggesztés időtartamának vége előtt nyilvánosságra kerül, a tőzsde vezérigazgatója a papírok kereskedését visszaállíthatja - írja a Portfolio.

Legutóbb július elején függesztették fel az Enefi kereskedését, akkor azt jelentette be a vállalat, hogy elhalasztották az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében

A cég profilja egyébként alaposan átalakul, a vállalat új nagytulajdonosa, Petykó András Zoltán nemrég arról beszélt, hogy főként az élelmiszeripar, a turizmus, a pénzügy és az egészségügy területén lehetnek kitörési lehetőségek, az a terv, hogy minél nagyobbra nőjön a vállalat, tőzsdei cégként pedig a prémium kategória elérése a cél. Az Enefi árfolyama csak idén közel 200 százalékot emelkedett.

Nyitókép: MTI/Marjai János
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018