eur:
394.42
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Súlyos gond van a Windows májusi nagy frissítésével

Ha külső tárhely van csatlakoztatva egy PC-hez, akkor a Windows 10 2019. májusi frissítése egyszerűen nem telepíthető.

A Windows 10 májusi nagy frissítése egyszerűen nem telepíthető, ha akárcsak egy pendrive csatlakoztatva van a géphez. Az új frissítés már elérhető az Insider program tagjainak, az átlagfelhasználók pedig a hónap végén telepíthetik majd - írja a PC World.

Megint nagy baj van a Windows következő nagy frissítésével. Egy hiba megakadályozza a frissítés telepítését minden olyan rendszeren, amelyhez USB-s tárhely van csatlakoztatva (nem csak a külső HDD számít, egy microSD is). A Microsoft már vizsgálja a problémát, és egy frissítésben orvosolná a gondokat.

Addig viszont nem marad más a telepíteni akaró felhasználóknak, minthogy minden háttéreszközt leválasszanak, és úgy próbálkozzanak. De a legtöbb szakértő azt javasolja, hogy mindenki várja meg, amíg a Windows Update maga ajánlja fel a 1903-as frissítés installálását.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×