INFORÁDIÓ 
2019. május 22. szerda
Júlia, Rita

otp

leányvállalat

otp csoport

Budapest, 2018. november 20. Az OTP Bank új, innovációs fiókja Budapesten, az Árkád üzletközpontban az avatás napján, 2018. november 20-án. MTI/Balogh Zoltán

Új leányvállalattal bővült az OTP csoport

Infostart

Az OTP csoport tagja, a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonjogot szerzett a 2006-ban létrehozott EiSYS Számítástechnikai Kft-ben - közölte a bank. A vételár üzleti titok.

A 2006-ban alapított EiSYS többek között az OTP Bank adattárház töltési és kiaknázási folyamataival foglalkozott, valamint az adattárházra épülő alkalmazások fejlesztésében vett részt a működésének kezdete óta. Az EiSYS Számítástechnikai Kft. 2019. január 31-től került a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. tulajdonába. Az EiSYS ügyvezetői feladatait továbbra is Babos Gergely látja el.

Az akvizíciót az OTP csoport "agilis transzformációja" is indokolta. Ez egy munkamódszer, amelynek eredményeként a lakossági termékek fejlesztői, kidolgozói és az IT fejlesztők együtt dolgoznak. Ennek eredményeként gyorsabban, hatékonyabban alkotják meg a banki fejlesztéseket.

A közleményben rámutatnak: az OTP csoport adatmenedzsment-stratégiájának célja, hogy a korszerű technikák segítségével megvalósuljon az önkiszolgáló adatfelhasználást támogató működés.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018