INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 26. hétfő
Izsó

otp

leányvállalat

otp csoport

Budapest, 2018. november 20. Az OTP Bank új, innovációs fiókja Budapesten, az Árkád üzletközpontban az avatás napján, 2018. november 20-án. MTI/Balogh Zoltán

Új leányvállalattal bővült az OTP csoport

Infostart

Az OTP csoport tagja, a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonjogot szerzett a 2006-ban létrehozott EiSYS Számítástechnikai Kft-ben - közölte a bank. A vételár üzleti titok.

A 2006-ban alapított EiSYS többek között az OTP Bank adattárház töltési és kiaknázási folyamataival foglalkozott, valamint az adattárházra épülő alkalmazások fejlesztésében vett részt a működésének kezdete óta. Az EiSYS Számítástechnikai Kft. 2019. január 31-től került a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. tulajdonába. Az EiSYS ügyvezetői feladatait továbbra is Babos Gergely látja el.

Az akvizíciót az OTP csoport "agilis transzformációja" is indokolta. Ez egy munkamódszer, amelynek eredményeként a lakossági termékek fejlesztői, kidolgozói és az IT fejlesztők együtt dolgoznak. Ennek eredményeként gyorsabban, hatékonyabban alkotják meg a banki fejlesztéseket.

A közleményben rámutatnak: az OTP csoport adatmenedzsment-stratégiájának célja, hogy a korszerű technikák segítségével megvalósuljon az önkiszolgáló adatfelhasználást támogató működés.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018