eur:
393.52
usd:
367.01
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
https://www.edmtunes.com/2018/05/youtube-music-announced-for-may-launch/
Nyitókép: https://www.edmtunes.com/2018/05/youtube-music-announced-for-may-launch/

Kiderült, jön-e Magyarországra a YouTube Music

Elindult a YouTube új zenei szolgáltatása, a Spotify-hoz hasonló zenei alkalmazás, mely a YouTube Music nevet viseli. Az új lehetőség Magyarországon nem elérhető, és várhatóan az itteni felhasználók még hosszú ideig nem próbálhatják ki az újdonságot. Ennek okairól Gálffy Csaba, a HWSW informatikai portál főszerkesztője beszélt az InfoRádió Okosvilág című műsorában.

Május 22-én elindult a YouTube Music, a Google zenestream szolgáltatása, nagyjából párhuzamosan a fizetős YouTube Red megújulásával, átalakulásával. A Spotify és az Apple Music versenytársául szánt szolgáltatás a hírek szerint a Spotify modelljét veszi át:

lesz egy reklámokkal tűzdelt ingyenes verzió, és mellette lesz a YouTube Music Premium, ami havi 9,99 dollárért hirdetésmentes zenehallgatási élményt kínál majd

- írja a Youtube hivatalos blogbejegyzése. A YouTube Music az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Mexikóban és Dél-Koreában lesz első körben elérhető, majd később további 14 országra terjesztik ki a szolgáltatást.

Magyarország nincs a felsorolt országok közt.

Gálffy Csaba, a HWSW informatikai portál főszerkesztője az InfoRádiónak elmondta, a Google számára nagyon fontos, hogy ezeket a zenei szolgáltatásokat a kritikus piacokon - Nyugat-Európában, Ausztráliában, az Egyesült Államokban - valahogy meggyökereztesse, és

hosszú távon komoly kihívójává váljon a Spotify-nak és az Apple Music-nak.

"Most ez a két legfontosabb versenytársa van a cégnek. Ez azt is jelenti, hogy az új szolgáltatást fókuszálni fogja ezekre a területekre: rendezvényeket szervez, kommunikál a potenciális előfizetőkkel, reklámkampányokkal segíti, és így próbál majd piaci részesedést szerezni. Amikor ezt a taktikát választja a cég, akkor jellemzően nem indítja el ezeket a szolgáltatásokat a kisebb, kevésbé fontos országokban.

Az a várakozásunk, hogy hosszú ideg itthon nem lesz elérhető. A marketingköltségek miatt kis országokban nem éri meg"

- hangsúlyozta a főszerkesztő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×