INFORÁDIÓ 
2020. július 15. szerda
Henrik, Roland

e-kereskedelem

mall.hu

raktár

black friday

Feloldották a hatóságok a Mall.hu magyarországi raktárának zárolását

InfoRádió

A cég megerősítette, hogy a Mall.hu-t üzemeltető Internet Mall Hungary Kft. ellen nem indult büntetőeljárás, a társaság nem követett el semmilyen törvénytelenséget.

A vizsgálat miatt történt korlátozások megszűntek, a szerdán a magyarországi raktár zárolását a hatóságok feloldották - olvasható a cég közleményében.

Az ügy előzménye, hogy november közepén nagyszabású, országos akciót hajtottak végre a NAV pénzügyi nyomozói a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Vagyonvisszaszerzési Hivatalával együttműködve. Az akció célja egy webáruház alá szervezett, cégláncolatokat működtető bűnszervezet felszámolása. A bűnszervezet 4,5 milliárd forint adót igényelt vissza jogtalanul - áll a NAV közleményében, amely nem jelöli meg, de egyértelműen a Mall.hu-nál tartott keddi akcióról szól.

A cég közleményében az is olvasható, hogy a Mall.hu közel 100 fős hazai csapata a pénteki Black Friday akcióra és a karácsonyi szezonra készül. A Black Friday-t eredeti terveik szerint megtartják és ezt az átvételi pontjaik meghosszabbított nyitva tartásával is támogatják.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018