eur:
393.34
usd:
368.04
bux:
65940.02
2024. április 24. szerda György

Már intézhető az új CSOK az FHB Banknál

Péntektől az FHB Bank fiókjaiban már az új feltételek szerint érhető el a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) - adta hírül a pénzintézet.

Szeptember 16-án hatályba léptek a CSOK-kal kapcsolatos kormányrendeletek legújabb, egyszerűsítéseket és kiterjesztéseket szabályozó módosításai. Ezáltal sokak számára nyílt meg az állami támogatás lehetősége lakás vásárlására, építésére, bővítésére. A pontos részletekért már péntektől elkereshetőek az FHB Bank szakértői a bankfiókokban is.

A bankfiókokban kialakított csok-pontokon az FHB szakértői személyes tanácsadás keretében akár már pénteken  is részletes tájékoztatást nyújtanak és a friss feltételeknek megfelelően indítható el az igénylés - mondta Tokodi Gábor, az FHB Bank vezérigazgató-helyettese.

Jelete: az FHB Bankban továbbra is soron kívül szolgálják ki a csokról érdeklődő ügyfeleket. 

Az www.fhb.hu oldalon bárki számára feltételektől mentesen elérhető csok-kalkulátoron a csütörtök esti bejelentés hatására már megnövekedett a forgalom. Hamarosan frissítik a netes jogosultságellenőrző alkalmazást is.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×