eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

A Magyarországon kapható legnépszerűbb termékek

A fogyasztók szavazati alapján 12 kategóriában osztották ki kedden az Év Terméke elismeréseket - közölte a versenyt szervező Product of the Year Kft. az MTI-vel.

Az idén a Béres Porcerő+Csont-Izom Komplex ízületi porcerősítő készítmény, a Bioderma Sébium Global bőrápoló krém, a Dr. Oetker Paula Puding, a Gamaxmedia Streaming online szolgáltatás, az újszülött gyermekek születése után járó ellátások ügyintézésével foglalkozó Baba TB Gyöngyszem Csomagja, a Hajdúsági grill sajt, a Ketodex fájdalomcsillapító, a Lazurán Aqua Vizes vékonylazúr festék, a Pécsi Radler sörcsalád, a Riceland élelmi rostban gazdag gyors és konyhakész rizsek, a Soós Premió tésztacsalád, valamint a XIXO Ice teacsalád került be a legjobb termékek közé.

A legnépszerűbb, Magyarországon is kapható termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján választják ki. Az termékeket szakmai zsűri pontozza, majd a fogyasztók értékelik őket kategóriánként.

A Product of the Year, vagyis az Év Terméke Díj a világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer. A díjat először Franciaországban adták át 1986-ban, mostanra már több mint 30 országban ítélik oda.

A díjra a gyártók a gyorsan forgó fogyasztási cikkek (FMCG) kategóriáiban nevezhetik azokat termékeiket, amelyekkel újítót és innovatívat alkottak akár csomagolás, akár hatóanyag tekintetében. A magyarországi termékekről a GfK reprezentatív kutatásának keretein belül a fogyasztók mondtak véleményt.

A díjnyertes termék az Év Terméke Díj logóját viselheti, amely a tapasztalatok szerint piaci előnyt jelent kereskedelemben - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 21:49
×
×
×
×