eur:
389.01
usd:
361.09
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Nem sajnálja a pénzt a társadalmi felelősségvállalásra a Sanofi-Aventis-Chinoin

Elkészítette a nemzetközi, szigorú szabványoknak megfelelő fenntarthatósági jelentését és stratégiáját a Sanofi-Aventis-Chinoin - közölte a társaság kommunikációs igazgatója. Rózsa Iván az InfoRádiónak hozzátette: a jelentésben megfogalmazott célokra milliárdos nagyságrendben fognak költeni.

Ilyen mélységű jelentés még nem készült Magyarországon a gyógyszeriparban - mondta a Sanofi-Aventis-Chinoin kommunikációs igazgatója, miután a társaság elkészítette a nemzetközi, szigorú szabályoknak megfelelő fenntarthatósági jelentését és stratégiáját.

Rózsa Iván az InfoRádiónak hangsúlyozta: a gyógyszercég két évvel ezelőtt tűzte ki célul a gyógyszeriparról kialakult magyarországi imidzs megváltoztatását, és szerettek volna a vállalatról egy kedvezőbb képet festeni.

A kommunikációs igazgató hozzátette: sok olyat tesznek, amely a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) ernyője alá tartozik.

Az új stratégiában többek között megfogalmazták a sokkal gyakoribb párbeszéd szükségességét az alkalmazottakkal, akiknek közvetlen véleménynyilvánítási lehetőségük lesz, és az általuk javasolt programokat is megvalósítja a cég.

Rózsa Iván azonban kiemelte, hogy az alkalmazottak csak az egyik érintett csoport, a Sanofi-Aventis-Chinoin konkrét elképzeléseket fogalmazott meg a lakosság, a betegek, a helyi közösségek, a szakmai és civil szervezetek, valamint a beszállítók felé is.

A kommunikációs igazgató hangsúlyozta: a CSR területén milliárdos összeget tervez elkölteni a gyógyszercég.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×