eur:
388.84
usd:
360.25
bux:
68048.6
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Az FHB Jelzálogbank vezérigazgatója lett az év bankára

Az OTP nyerte el az idén a MasterCard - év bankja 2009. díjat, együtt a válságot legjobban kezelő bank címmel, míg az év bankára elismerés Gyuris Dánielnek, az FHB Jelzálogbank vezérigazgatójának jutott.

Az elismeréseket csütörtökön adták át Budapesten - közölte a MasterCard az MTI-vel.

A közlemény szerint Oszkó Péter pénzügyminiszter, a MasterCard - év bankja 2009. díj idei fővédnöke az ünnepségen hangsúlyozta: "Nehéz éven van túl a hazai bankrendszer, s bár a hitelezési, jövedelmezőségi adatok a korábban megszokotthoz képest jóval szürkébbek, a válság által támasztott megpróbáltatásokkal szemben ellenállóknak bizonyultak a Magyarországon működő intézmények, helyt álltak az itt dolgozó bankok, pénzügyi vállalkozások".

Az idén első alkalommal osztották ki "Az év ifjú bankára" címet, amelyet olyan fiatal banki szakembereknek szántak, aki egy-egy intézmény, vagy akár az egész szektor szempontjából fontos feladatot látott el, és kiemelkedőt alkotott 2008-2009 során. A díjazottak e kategóriában sorrendben: Sztanó Imre (Erste Bank), Ákos Tamás (MKB Bank) és Illés Zoltán (OTP Bank).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×