eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Oszkó: nem lesz leépítés a VPOP-nál

Sem szigorítást, sem leépítést, sem szervezeti átalakítást, vagy összevonást nem tervez Oszkó Péter a Vám- és Pénzügyőrségnél jövőre - tájékoztatta a szervezet parancsnoki értekezletén a pénzügyminiszter által ismertetettekről a VPOP az MTI-t pénteken.

A közlemény szerint Oszkó Péter a 2010-es költségvetéshez kapcsolódóan elmondta: a tervek szerint a szervezetek, így a testület finanszírozását is modernizálják a hatékony működéshez szükséges feltételek megteremtése érdekében.

A pénzügyminiszter pozitívan értékelte és kifejezetten sikeresnek, példaértékűnek ítélte a testület tevékenységét, költséghatékony gazdálkodását, és kifejezésre juttatta, hogy a hatékonyságra a jövőben is számít a tárca. Különösen egy olyan időszakban, amikor ez a növekvő terhek, a jogalkotás szigorítása, a feketegazdaság erősödése irányába hathat, amelynek megakadályozásában a testületnek kiemelt szerepe, s láthatóan jó eredményei vannak - foglalta össze a pénzügyminiszter által elmondottak a közlemény.

Bár 2009-et forráshiányos évnek jellemezte Oszkó Péter, de biztosította a Vám- és Pénzügyőrséget, hogy munkájához a technikai és költségvetési erőforrásokat biztosítani kívánja.


Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×