eur:
389.42
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Már az autósok is tudják: nem mindig a legolcsóbb a legjobb

Az eddigi adatok szerint a biztosítót kereső autósok már nem feltétlenül a legolcsóbbat választják, hanem azt, amelyiknél a szolgáltatás minőségében is megbízhatnak.

December végéig kell új biztosítót keresniük azoknak, akik felmondták a tavalyi szerződésüket. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének elnöke azt mondta: akik interneten intézték a felmondást, általában kötöttek már új szerződést is.

Papp Lajos az InfoRádióban azt mondta: idén a tavalyi félmilliónál többen, csaknem 700 ezren mondták fel biztosításukat, nekik december 31-ig kell újat kötni.

Növekedett azok száma is, akik az interneten intézték ezt, ők 250 ezren vannak, és általában azonnal megkötötték az új kötelező biztosításukat.

Mint azt az elnök közölte, az eddigi adatokból már kiderült, hogy az autósok nem feltétlenül a legolcsóbb ajánlatot fogadták el, hanem azt, amelynél a szolgáltatás minőségében is bízhatnak.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×