eur:
387
usd:
358.75
bux:
0
2024. május 14. kedd Bonifác

Megkezdte működését az OTP banka Srbija

Megkezdte működését az OTP Bank szerbiai leányvállalatainak összeolvadásával létrejött OTP banka Srbija - jelentették be Újvidéken.

Az új hitelintézet 285 ezer ügyfélnek, természetes és jogi személynek nyújt szolgáltatást 106 bankfiókban. A bank 3 százalékos részesedéssel rendelkezik a 35 szereplős szerbiai pénzintézeti piacon.

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója azt mondta: céljuk az, hogy az OTP banka Srbija a szerb piac meghatározó szereplőjévé váljon és 2010-ig piaci részesedését 5 százalékra növelje.

Szász Károly, az újvidéki bank vezérigazgatója a növekedés szempontjából kiemelten fontosnak tartja, hogy új termékekkel, minősített szolgáltatásokkal, a betétek mindenkori biztonságának szavatolásával és folyósítási garanciákkal szolgáljanak a bank ügyfeleinek.

Az OTP Bank Bulgáriában, Horvátországban, Montenegróban, Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Ukrajnában lévő külföldi leányvállalatain keresztül Közép-Kelet-Európa egyik meghatározó bankpiaci szereplője.

Az OTP Bankcsoport jelenleg több mint 11 millió ügyfelet szolgál ki kilenc országban mintegy 1300 bankfiókon és az elektronikus csatornákon keresztül.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kilőtt a Rheinmetall, Európa legnagyobb fegyvergyártója lehet

Kilőtt a Rheinmetall, Európa legnagyobb fegyvergyártója lehet

Ambiciózus tervekkel rendelkezik a Rheinmetall, Európa egyik legnagyobb, Magyarországnak is szállító hadiipari cége. Ezt tükrözte az a nagy visszhangot kiváltó nyilatkozat, amelyet a düsseldorfi cég első számú vezetője a Süddeutsche Zetung című lapnak adott. Armin Papperberger nem titkolta, hogy a cég "nagy darabot" akar lehasítani i a német kormány 100 milliárd eurós, védelmi célokra biztosított különleges alapjából.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Heves harcok folynak Harkivnál, Belgorodot támadja Ukrajna – Híreink az orosz–ukrán háborúról kedden

Heves harcok folynak Harkivnál, Belgorodot támadja Ukrajna – Híreink az orosz–ukrán háborúról kedden

Továbbra is heves harcok folynak Harkiv megyében, Vovcsanszk térségében a támadó orosz erők és a védekező ukrán csapatok között. Az ukrán vezérkar elismerte, hogy területeket veszítettek, ugyanakkor hétfői beszámolójuk szerint egyelőre sikerült megállítaniuk a támadókat. Ismét ukrán rakétatámadás érte az oroszországi Belgorod városát, több lakóház megsérült. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 13. 20:34
×
×
×
×