eur:
389.13
usd:
363.67
bux:
68201.18
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nőtt a Pannon árbevétele

A Pannon nyilvánosságra hozta első negyedéves pénzügyi adatait, amelyek javultak tavalyhoz képest.

A tavalyi első negyedévhez képest a cég árbevétele közel másfél milliárd forinttal 46 és fél milliárdra nőtt, adózás előtti eredménye viszont közel 2,5 milliárd forinttal, 13,5 milliárdra emelkedett.

A negyedév végén az előfizetők száma 3 millió 150 ezer volt, a tavalyi 2 millió 940 ezerhez képest.

Majorosi Emese, a Pannon sajtó és információs igazgatója az InfoRádiónak elmondta: az előfizetői szám növekedésén belül különösen a számlás előfizetők arányának növekedése kedvező a társaság számára.

A Pannon eredményének növekedése az anyacég, a Telenor számára most különösen jól jött, hiszen csoportszinten az első negyedévben több mint 26 százalékot esett a profit, mert az ukrán tulajdonosokkal folyó jogi viták miatt az ottani leányvállalat eredményét kivették a csoport jelentéséből.

A másik két magyar mobilszolgáltató még nem hozta nyilvánosságra első negyedéves eredményét.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság március végi adatai szerint a Pannon piaci részesedése a tavaly ilyenkorihoz képest nem egészen 1 százalékkal, 34 százalékra nőtt, míg a T-Mobile és a Vodafone részesedése nagyjából fél-fél százalékkal csökkent, 44,5 illetve 21,5 százalékra.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×