eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Már tíz benzinkútnál lehet gyógyszereket vásárolni

A MOL újabb öt töltőállomásán kezdte el a nem vényköteles gyógyszerek értékesítését, így már tíz helyen juthatnak a vásárlók a termékekhez. A legkeresettebb termékek az évszaknak megfelelően a megfázás elleni szerek és a lázcsillapítók voltak.

A MOL január végén négy fővárosi és egy vidéki töltőállomáson kezdett nem vényköteles gyógyszereket árulni, és mivel a fogyasztók jól fogadták a kezdeményezést, a vállalat most újabb öt, három budapesti és két vidéki benzinkúton vezette be a szolgáltatást - mondta az InfoRádiónak a MOL üzletfejlesztési igazgatója.

A legkeresettebb termékek az évszaknak megfelelően a megfázás elleni szerek, valamint a fájdalom- és lázcsillapítók, és hétvégenként a legerősebb a forgalmuk - tette hozzá Bedecs Andrea.

A gyógyszereket - közölte a MOL munkatársa - a törvényi előírások legszigorúbb betartásával értékesítik minden töltőállomáson: a medicinákat tároló szekrényeket csak a benzinkutasok tudják kinyitni, emellett online és telefonos tájékoztatás is a vásárlók rendelkezésére áll.

A MOL a vásárlói igények felmérése után további töltőállomásokon is be kívánja vezetni a szolgáltatást - jelentette ki Bedecs Andrea.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×