eur:
388.91
usd:
361.9
bux:
67952.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Vasas megújult síháza a Normafánál 2022. december 22-én. A terasszal együtt 400 négyzetméteres, kétszintes síház a klub északisízői mellett a szabadidő-sportolókat is szolgálni fogja.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Szerdától nagy változásra készüljenek a Normafánál sízők, fizetni fognak

Fizetőssé válik a pálya. Ez a szánkózókat nem érinti.

Március 15-ig tart nyitva a Normafa Park sí- és szánkópályája. Az üzemeltető már hetekkel ezelőtt beindította a hóágyúkat, így a hó vastagsága megfelelő. Viszont szerdától a sípályát már nem lehet ingyen használni – írja a budapestkornyeke.hu a Normafa Park közleménye alapján.

„A Normafa Park Sífutópályán az ingyenes próbaüzem véget ér, a pálya február 15-tól karszalag vásárlásával és viselésével használható. A karszalag a vásárlás napján feljogosít a karbantartott, este kivilágított pálya, valamint a Vasas síházban a földszinti öltözők és mosdók használatára” – idézik a közleményt.

A napi karszalag személyre szól, és a Vasas Síházban a földszinti kölcsönző és síbárban vásárolható meg. Kétezer forintba kerül egy napra, 18 éven aluliaknak és a XII. kerületi lakosoknak ezer forintot kell fizetni. A szánkópálya pedig továbbra is ingyenesen használható.

Emlékeztetnek, hogy a szánkó-, illetve a sífutópálya este 10-ig világítás mellett használható.

A sípályán a hó vastagsága a sielok.hu adatai szerint 45-85 centiméter.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×