eur:
369.87
usd:
345.56
bux:
47869.61
2023. június 3. szombat Klotild
Nyitókép: Forrás: Twitter

Unatkozó biztonsági őr tett tönkre egy egymillió dolláros festményt

A kiállítás látogatói vették észre, hogy nem stimmel valami a képpel.

Egy unatkozó biztonsági őr tett tönkre egy 1 millió dolláros festményt egy jekatyerinburgi kiállításon azzal, hogy szemeket rajzolt a képen látható alakoknak - írta a 444.hu. A Kazimir Malevics tanítványának számító, 1900-ban született Anna Leporszkaja Három alak című művének megrongálására a kiállítás látogatói figyeltek fel.

A képet levették és hozzáláttak a restaurálásához. A Tretyakov-képtár állományába tartozó alkotás rendbe hozása várhatóan mintegy 1 millió forintnak megfelelő rubelbe fog kerülni.

Az ügyben indított vizsgálat a lapok beszámolói szerint azt tárta fel, hogy az első munkanapját töltő és unatkozó biztonsági őrt zavarta, hogy a képen látható alakoknak nincs szemük, ezért golyóstollával rajzolt nekik.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Amerika szerint Oroszország már Ukrajnában is csak a második legerősebb, Melitopolt és Bergyanszkot támadják az ukránok - Háborús híreink szombaton

Amerika szerint Oroszország már Ukrajnában is csak a második legerősebb, Melitopolt és Bergyanszkot támadják az ukránok - Háborús híreink szombaton

Megkezdődött az ukrán erők kiképzése az amerikai Abrams tankokon, ezzel együtt Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminisztere pénteken kijelentette, hogy az Egyesült Államok Ukrajnával és más szövetségeseivel azon dolgozik, hogy konszenzust építsenek ki a háború befejezése érdekében. A külügyminiszter beszédében lekicsinyelte az orosz hadsereg képességeit. Ukrán rakétatámadás érte Melitopolt és Bergyanszkot, miközben a Wagner-csoport új feladatot kapott Bahmutban. Nagy-Britannia támogatja Ukrajna NATO-hoz való csatlakozását, bár a politikai realitás az, hogy Ukrajna nem csatlakozik a NATO-hoz addig, amíg háborúban áll Oroszországgal. Az ukránok által támogatott orosz lázadó csoportok elmondása szerint továbbra is harcolnak az oroszországi Belgorod régióban, annak ellenére, hogy Moszkva csütörtökön azt állította, hogy visszaverte a támadást.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×