eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay.com

Már látszik, mikor tűnik el a kánikula

Hidegfront közeledik, esővel, lehűléssel – íme a hosszú hétvégére várható időjárás.

A hosszú hétvége további részében is marad a 30 Celsius-fokos nyári meleg, vasárnap viszont várhatóan egy hidegfront érkezik - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken túlnyomóan napos idő lesz, csak kevés gomolyfelhő lehet. Csapadék nem várható. A Dunántúlon helyenként megélénkül a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb hőmérséklet 29 és 33 fok között alakul.

Szombaton is derült, napos időre lehet számítani, csak estétől növekszik meg északnyugaton a felhőzet. Csapadék napközben nem várható, legfeljebb estétől fordulhat elő az északnyugati, nyugati határ közelében néhol zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet általában 14 és 20, a maximumhőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.

Vasárnap a hosszabb-rövidebb napsütés mellett több helyen várható záporeső, zivatar. Egyre nagyobb területen megélénkül, helyenként megerősödik a szél. Zivatarban viharos lökések is lehetnek. A leghidegebb órákban 14-20 fok lesz. Napközben 25-32 fokig melegszik fel a levegő, délkeleten valószínű a legmelegebb idő - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×