eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: Torlódó járművek az M7-es autópályán. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Baleset miatt torlódik az M7-es

Torlódás alakult ki az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Martonvásár közelében, mert több gépjármű összeütközött hétfő délután - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az Útinform 15 órai friss híre szerint bár a helyszínelésnek és a műszaki mentésnek vége, és már a pályazárat is feloldották, a torlódás még mindig tart. Mindkét sávon megindult a forgalom, de közel egy óra a plusz menetidő.

Sokan, látva a dugót, az autópályával párhuzamos 7-es főútra tértek le, de ott is telítettek a sávok. Azt javasolják, hogy érdemes az M6-os autópályán kerülni, majd a Ráckeresztúr-Martonvásár útvonalon visszatérni az M7-es autópályára.

Frissülő hírek a helyszínről az Útinform oldalán.

Forrás: Google Térkép
Közlekedési helyzet 15:07-kor (Forrás: Google Térkép)

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×