eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Lecsap az újabb hidegfront az országra

Magyarország időjárását vasárnap estig egy újabb hidegfront, majd annak hátoldali áramlási rendszere határozza meg, változékony időjárásra számíthatunk.

Vasárnap a vastagabb felhőzet kelet felé vonul, a keleti határvidék kivételével erőteljes gomolyfelhő-képződésre, napos időre számíthatunk. Újabb záporos csapadék, zivatar nagyobb számban főként az ország északkeleti harmadán fordulhat elő.

Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést zivatar miatt.

Az északnyugati szelet vasárnap délelőtt néhol viharoshoz közeli lökések kísérhetik, de zivatarok környezetében is előfordulhatnak szélrohamok.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 15 és 21 fok között valószínű, az északkeleti határnál maradhat hűvösebb az idő.

Hétfőn gomolyfelhős, napos idő várható, legfeljebb az északi megyékben lehet egy-egy futó zápor. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 21 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×