eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Hidegfronttal köszönt be a május

A Kárpát-medence időjárását péntek estig egy hidegfront alakítja, ennek hatására megnövekszik a felhőzet, és többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar.

Pénteken erősen felhős vagy borult idővel indul a nap, majd délelőtt nyugat felől szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet. A csapadék tengelye egyre inkább kelet, délkelet felé helyeződik át, továbbra is jellemzően kisebb esőre, záporokra, helyenként zivatarra kell számítanunk. A déli, délnyugati szél lesz élénk, időnként erős.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 16 és 21 fok között várható.

Szombaton fokozatosan szakadozik, délután nagyobb területen jelentősebben csökken is a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Szórványosan várható zápor, zivatar. Az északnyugati szelet többfelé kísérhetik erős lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×