eur:
394.06
usd:
365.26
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Itt a tavasz? Markáns hidegfront ad választ

Éjszaka egy markáns hidegfront érte el hazánkat észak felől, amelynek hatására egyre többfelé viharossá fokozódik a szél. Hétfőn napközben azonban már fokozatosan veszít erejéből a légmozgás, emellett pedig a legtöbb helyen sok napsütésben lesz részünk.

Többfelé várható időszakos eső, zápor. Hajnaltól észak felől gyorsan csökken a felhőzet, azonban a délnyugati részek felhősebbek maradnak, illetve a csapadék is ezekre a területekre korlátozódik.

Hétfőn az ország nagyobb részén derült vagy gyengén felhős lesz az ég, a Dunántúlon azonban délnyugat felől fokozatosan terjeszkedik, ezzel együtt szakadozik majd a felhőzet.

Délelőttől mindenütt megszűnik a csapadék.

Éjszaka a nyugatira, északnyugatira forduló szelet már szinte országszerte viharos széllökések kísérik.

Hétfőn az északnyugati szél fokozatosan mérséklődik, dél körül már nem kell viharos, késő délutánt pedig erős szélre számítani. Estére már délnyugatira fordul a légáramlás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 8 és 13 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×