eur:
394.33
usd:
370.1
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Facebook/Országos Meteorológiai Szolgálat

Vigyázat, újra jön a havazás, azután pedig a 15 fok - itt a friss előrejelzés

Néhány helyre már szerdán megérkezik a csapadék, csütörtökön pedig az egész ország kap belőle.

Szerdán az ország keleti harmadán lehetnek közepesen felhős területek is, másutt azonban jobbára gyengén felhős idő ígérkezik,

csapadék szerda estig nem valószínű - akkortól vagy csütörtök hajnaltól változó halmazállapotú csapadékra kell számítani.

Az erős északnyugati, északi szél fokozatosan mérséklődik - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -4 és +2 fok között alakul, de a derült, szélvédett tájakon -6, -7 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 3 (nyugaton) és 8 Celsius-fok (észak-keleten) között várható.

Csütörtök hajnaltól a keleti országrészben jellemzően eső várható, az ország középső részén vegyes halmazállapotú csapaték lesz, míg nyugaton, valamint az ország magasabb területein havazásra kell számítani.

Pénteken többfelé várható csapadék, de ez egyre több helyen lesz eső, szombaton pedig csak az ország keleti felében lehet eső, míg a magasabban fekvő helyeken hóesés is lehet.

Ezután intenzív melegedés kezdődik a jövő hét derekán akár 13-15 fok is lehet.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×