eur:
393.9
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: pixabay

Kapunk jót és rosszat is a hétvégén, itt a friss előrejelzés

Kissé mérséklődik a hideg, ahol naposabb lesz az idő, ott több fokkal fagypont felett alakulhatnak a maximumok, de alapvetően borult, párás idő várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken az ország nagy részén borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. A magasabban fekvő helyek mellett nagyobb eséllyel a déli megyékben szakadozhat fel a felhőzet és lehet némi napsütés.

Néhol előfordulhat hószállingózás, esetleg ónos szitálás.

A leghidegebb órákban mínusz 8 és mínusz 2, napközben mínusz 4 és plusz 1 fok között alakul a hőmérséklet, de ahol szakadozottabb lesz a felhőzet, ott plusz 2 és plusz 6 fok közötti értékek is előfordulhatnak.

Szombaton is az ország nagyobb részén borult, párás, néhol tartósan ködös idő várható, de kisebb körzetekben (nagyobb eséllyel a Dél-Alföldön, Alpokalján) szakadozhat a felhőzet, átmenetileg kisüthet a nap. Számottevő csapadék legfeljebb északkeleten és a délkeleti határnál lehet, de kisebb ónos szitálás, hószállingózás bárhol kialakulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 6 és 0 fok között várható. A nappali maximumok általában mínusz 3 és plusz 2 fok között alakulnak, de ahol kisüt a nap, több fokkal melegebb lehet.

Vasárnap is az ország nagyobb részén marad a borult, párás idő, csak kevés helyen (nagyobb eséllyel a Dél-Dunántúlon) szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. A látási viszonyok a korábbi napokhoz képest kedvezőbbek lehetnek. Számottevő csapadék nem lesz, de kisebb ónos szitálás, hószállingózás bárhol kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 3, a legmagasabb általában mínusz 2 és plusz 2 fok között várható. A naposabb tájakon több fokkal melegebb lehet - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×