eur:
392.82
usd:
366.04
bux:
66839.1
2024. április 26. péntek Ervin
Bukarest, 2018. március 23.Hóesésben gyalogol egy nő Bukarestben 2018. március 23-án. Romániában az ilyenkor szokásosnál több mint tíz fokkal hidegebb idő, havazás és hófúvás miatt a fővárosra és 14 megyére narancssárga riasztást adtak ki. (MTI/EPA/Robert Ghement)
Nyitókép: (MTI/EPA/Robert Ghement

Ónos eső, fagy, havazás - teljes kollekcióval ront ránk a tél

Évszakváltó hidegfront érkezik Magyarországra. Sokan várták már a telet, vagy mégsem? Akár vártuk, akár nem - most aztán nagyon beüt!

Várható időjárás Magyarország területén szombat estig:

Éjszaka fokozatosan csökken a felhőzet, legkésőbb északkeleten, és egyre kevesebb helyen alakul ki csapadék. Szombaton felhőátvonulások lesznek többnyire kevés, északkeleten több felhővel, többórás napsütéssel. Néhol futó zápor, az Északi-középhegységben és a Bakonyban hózápor is lehet. Estétől az északnyugatira forduló szél többfelé megélénkül, szombaton több helyen meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 4 és 9 fok között alakul.

Szombatra virradóan hidegfront vonul át fölöttünk, amely mögött az eddiginél jóval hidegebb levegő érkezik fölénk.

Vasárnap reggelre a nyugalomba jutó hideg levegőben országos fagy várható, majd hétfőn vegyes halmazállapotú csapadék érkezik.

Vasárnap is sokfelé élénk, erős lesz a szél, a szombatival ellentétben azonban felhős, borult időre készülhetünk, kevés napsütés még keleten lehet. Az éjjeli órákban eső, havas eső, többfelé havazás érkezik.

Ónos eső is jöhet - erről is hallhatnak az alábbi videóban...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×