eur:
392.73
usd:
366.36
bux:
66855.56
2024. április 26. péntek Ervin
Őszi piknik, napsütéses
Nyitókép: Pixabay

Hétvégén 20 fok is lehet: különleges napok el nézünk

Vegyes hétvége vár Magyarországra: a keleti tájakon 20 fokos meleg is lehet, egyes nyugati részeken nappal sem lesz 10 foknál melegebb. Hétfőn változás kezdődik: több lesz az eső, jóval alacsonyabbak lesznek a legmagasabb hőmérsékletek.

Várható időjárás szombat estig:

Az ország nagyobb részén dél, délkelet felől szakadozik, csökken, ugyanakkor a Dunántúlon megvastagszik a felhőzet, és hajnalban a nyugati megyékben már előfordulhat eső, zápor. Az Északi-középhegység völgyeiben foltokban ismét ködössé válhat a levegő.

Szombaton a Dunántúlon döntően erősen felhős idő lesz, és ott többfelé várható eső, záporeső. Keletebbre kevesebb felhőre, sok napsütésre lehet számítani, számottevő csapadék nem várható. Többfelé megélénkül, a déli megyékben meg is erősödik a délkeleti szél, de éjszaka a Dunántúlon is számítani kell erős széllökésekre.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton a Nyugat-Dunántúlon csak 10 és 14, másutt 15 és 20 fok között várható.

Országos előrejelzés vasárnapra

Általában változóan felhős lesz az ég, de késő délutántól a Nyugat-Dunántúlon megvastagszik a felhőzet, és akkor ott többfelé alakulhat ki eső, zápor.

A délkeleti, keleti szél többfelé megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×