eur:
395.77
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Csak a fél ország örülhet a jó időnek

Eddig a november a borúsabb arcát mutatta, de hamarosan a napot is hagyja kicsit érvényesülni. Kelet és nyugat között viszont (időjárási szempontból) a következő napokban jelentős különbségek lesznek.

A YouTube-on megjelent videós előrejelzésében az Országos Meteorológia Szolgálat ismertette a csütörtökön és a következő napokban várható időjárást. Eszerint csütörtökön naposabb idő lesz, de az Alföldön továbbra is várhatók felhős időszakok. Az országba a dél-nyugati irányból áramlik az általánosnál melegebb levegő, a csapadékzóna a keleti országrészbe húzódik, nyugaton pedig a fölöttünk lévő hidegfront inkább felhőoszlató hatással bír.

Nyugaton tehát derűsebb, de hűvösebb idő várható, keleten enyhébb, felhősebb körülmények várhatók. Csapadékra késő estig a keleti országrészben, a Tisza vonalában lehet számítani.

A következő napokban is marad a megosztottság, de fordítva:

nyugaton hűvösebb és csapadékosabb, keleten enyhébb és több napsütést hozó időjárás várható.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×