eur:
394.06
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
London, 2017. június 27.A Google amerikai informatikai óriáscég logója a londoni iroda bejárata felett 2017. június 27-én. Az Európai Bizottság rekordösszegű, mintegy 2,4 milliárd eurós bírságot szabott ki a Google-ra a versenyszabályok megsértése miatt, miután a cég a Google Shopping kereskedelmi szolgáltatás találatait kiemelt helyen szerepelteti a keresési találatok között, eltereli a fogyasztókat versenytársaitól és potenciálisan megkárosítja a vásárlókat. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A Google is beugrik a mély vízbe

A keresőóriás sem marad ki az új trendből, és elindítja saját banki és pénzügyi szolgáltatásait.

A jövő év elején startol az átutalási betétszámlát kínáló Cahce nevű rendszer, amelyben a techcég együttműködő banki partnerei biztosítják a szolgáltatásokat az ügyfeleknek – írta a The Wall Street Journal alapján a hvg.hu. A Google fizetési megoldásokért felelős ügyvezető igazgatója a lapnak elmondta, arra törekszenek, hogy a megszokott banki megoldásoknál sokkal ügyfélbarátabb szolgáltatás nyújtsanak.

A Google a Google Payen keresztül kínálna folyószámlát, a szolgáltatást a Citigrouppal és a Stanford egyetemi hitelszövetkezetével közösen indítanák el.

A WSJ megjegyezte, hogy a keresőóriásnak jó oka van elindítania a szolgáltatását, hiszen az Apple (Apple Credit) és a Facebook (Facebook Pay) már meglépte ezt így vagy úgy.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×