eur:
393.8
usd:
368.21
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay

Nagyot változik az időjárás

Szombaton még borult lesz idő, többfelé lehet eső és viharos szél. Vasárnap azután fordul a kocka, néhol szinte májust idéző meleg lehet.

Szombaton kezdetben erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, de északkeleten szakadozottabb lesz a felhőzet, délután pedig délnyugat felől szakadozik fel, csökken a felhőzet, és arrafelé egyre több helyen kisüt a nap.

Napközben főként a Sopron-Siófok-Szeged vonal széles sávjában valószínű eső, zápor, amely estére mindenütt megszűnik. Az erős, néhol viharos északnyugati, nyugati szél ismét délnyugatira fordul, és mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 15 fok között várható, de délnyugaton ennél pár fokkal melegebb is lehet.

Vasárnap általában gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem lesz. A délnyugati, déli szelet nagy területen erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7,

a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között várható.

Hétfőn északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de az Alföldön még több órára kisüt a nap. Napközben nyugaton több helyen, az Északi-középhegység területén helyenként alakulhat ki eső, záporeső, majd késő estére a délkeleti tájakat is eléri a csapadékzóna. Az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 18 fok között valószínű, északnyugaton lesz napközben a hűvösebb, délkeleten a melegebb - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×