eur:
392.88
usd:
366.67
bux:
66311.89
2024. április 25. csütörtök Márk
Járókelők kelnek át a zebrán a VI. kerületi Bajcsy Zsilinszky úton. „Mindenki gyalogosnak születik” címen országos közlekedésbiztonsági kampány indult a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) kezdeményezésére.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Aligha van nála szerencsésebb gyalogos - videó

Zebrán futott át, amikor jött jobbról egy Suzuki.

A bpiautósok.hu egyik olvasója érdekes videót tett közzé. A Vezess.hu által kiszúrt felvételen az látszik, ahogy egy gyalogos iszkol át a zebrán, a baleset elkerülésében iparkodó suzukis pedig bemutat egy 180 fokos fordulatot.

A gyalogos a piros autó takarásából próbál meg átrohanni a zebrán, valószínűleg nem látta, hogy jön egy autó a másik sávban is.

A videó leírásából kiderül, hogy a Suzuki sofőrje valószínűleg hibáztatható, ám a takarásból érkező gyalogos sem szaladgálhat a zebrán úgy, hogy esélye se legyen az autósnak megállni előtte.

A Vezess.hu szerkesztői közöltek egy nagyobb összeállítást is - hasonló esetekről, amikor a gyalogosnak szerencséje van.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×