eur:
393.83
usd:
365.42
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Dublin, 2018. július 19.2018. július 12-én a dublini repülőtéren készített kép a Ryanair ír diszkont légitársaság egyik leszálló repülőgépéről. A Reuters értesülései szerint július 25-én és 26-án több mint 600 járatát törli az ír fapados légitársaság, mert alkalmazottai egy jelentős része sztrájkot kezdeményezett a silány munkakörülmények és a cég kicsinyessége miatt.  A hírügynökség szerint elsősorban belga, portugál és spanyol légiutas-kísérők tervezik a sztrájkot, ami miatt a Ryanair elővigyázatosságból járatai 12 százalékát törölte a menetrendből. A lépés mintegy 50 ezer utast érint. (MTI/EPA)
Nyitókép: MTI/EPA

Gyerekeket hagyott Olaszországban a Ryanair

Törölték a Bergamóból Budapestre tartó járatot.

A gyerekekből, tinédzserekből álló magyar sportcsapat egy tornára utazott Milánóba és hétfőn jött volna haza a gépük. Az előttük induló repülő még felszállt, ők azonban már azt a tájékoztatást kapták, hogy késve indulnak, később pedig azt, hogy egyáltalán fel sem száll a repülőjük – közölte a Blikk egyik olvasója, aki szintén pórul járt.

Bergamo repülőterén a budapesti járat többi utasa is értetlenül állt a helyzet előtt, állítólag senki nem mondott nekik semmit arról, egyáltalán indul-e még repülő Budapestre.

Egy buszt terveztek küldeni az utasokért, s annyit közöltek velük, hogy valahogy hazahozzák őket. Később azonban kiderült, hogy mégsem érkezett meg a busz. Néhány utas az este induló járatra kapott beszállókártyát, de közel sem mindenki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×