INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Látogatási tilalom a Semmelweis Egyetem összes klinikáján

InfoRádió / MTI
A járványügyi helyzetre tekintettel a Semmelweis Egyetem valamennyi klinikáján keddtől látogatási tilalmat rendelt el Szél Ágoston rektor - közölte az intézmény.

A közlés szerint határozatlan ideig látogatási tilalom van érvényben a Semmelweis Egyetem következő intézményeiben: Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika, I. Belgyógyászati Klinika, II. Belgyógyászati Klinika, III. Belgyógyászati Klinika, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika, Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika, I. Gyermekgyógyászati Klinika, II. Gyermekgyógyászati Klinika, Mellkassebészeti Klinika, Neurológiai Klinika, Ortopédiai Klinika, Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika, Pulmonológiai Klinika, Radiológiai és Onkoterápiás Klinika, I. Sebészeti Klinika, II. Sebészeti Klinika, Szemészeti Klinika, I. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Transzplantációs és Sebészeti Klinika, Urológiai Klinika, Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika, Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinika.

Az Országos Epidemiológiai Központ január 21-én közölte, hogy az országot elérte az influenzajárvány, azóta országszerte számos egészségügyi intézményben tiltották meg a betegek látogatását.

Jellemzően a szülészet-nőgyógyászati, a koraszülött- és újszülöttosztályok, a gyermekosztályok, az onkológiai klinikák és részlegek, az intenzív terápiás és az ápolási osztályokon rendeltek el látogatási tilalmat.

A címlapról ajánljuk