eur:
389.69
usd:
361.98
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Borús, esős idő várható a jövő héten

A jövő héten túlnyomóan borús, esős lesz az idő, többször megerősödhet a szél. Komoly lehűlésre továbbra sem kell számítani, csak a leghidegebb órákban lehetnek fagypont közeli értékek, de napközben akár 15 Celsius-fokig is melegedhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn néhol közepesen és erősen felhős, másutt borult, párás lesz a az idő. A köd a legtöbb helyen ritkul vagy fokozatosan megszűnik. Helyenként szitálás, gyenge eső kialakulhat. A Fertő-tó térségében olykor megerősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 1 és 6 fok között alakul, északkeleten helyenként gyengén fagyhat. A legmagasabb hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

Kedden ismét erősen felhős lesz az ég, és késő délután, este a Dunántúlon már eső, záporeső is várható. Helyenként megerősödhet a szél. A minimumhőmérséklet 2 és 7 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 8 és 13 fok között alakulnak.

Szerdán is erősen felhős lesz az ég, a reggeli és az esti órákban több helyen valószínű eső, zápor. Helyenként a szél megerősödik. A leghidegebb órákban 3 és 8 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön többnyire erősen felhős idő várható, több helyen valószínű eső, zápor, napközben kevesebb lesz a csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb 7 és 14 fok között alakul.

Pénteken és szombaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé várható eső, záporeső. Helyenként megerősödik a szél. Pénteken a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul. Szombaton a minimumhőmérséklet 3 és 8, a maximumhőmérséklet 6 és 12 fok között alakul.

Vasárnap átmenetileg csökken, majd újra erősen megnövekszik a felhőzet, és ismét több helyen valószínű eső, zápor. Helyenként megerősödik a szél. A leghidegebb órákban 1 és 6 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 4-10 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×