eur:
394.75
usd:
370.7
bux:
65114.77
2024. április 19. péntek Emma

Elnöki látogatás a világhírűvé váló udmurt nagyiknál

Vlagyimir Putyin orosz elnök ellátogat a hét végi Eurovíziós Dalfesztiválon Oroszország színeiben óriási sikert arató udmurt nagyikhoz, a Buranovszkije Babuski együtteshez.

A Kreml szerint az elnököt "lenyűgözte az a tehetség és lelkesedés", amelyről a hat idős asszony Bakuban tanúbizonyságot tett. Az udmurt nagyik második helyre futottak be a Party for Everybody című dallal a végső győztes Svédország mögött.


Putyint az érdekli, hogy az asszonyok milyen körülmények között élnek falujukban, valamint tudni szeretné, hogy a településen valóban csak egy tévékészülék van-e - jelentette az orosz sajtó.

Az elnök nyomon követte a dalfesztivál szombati döntőjét, és abban bízik, hogy Oroszországban élő fellépéseken is megtekintheti a közönség az asszonykórust.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×