eur:
400.27
usd:
366.86
bux:
74729.51
2024. október 15. kedd Teréz

A horvát tengerparton nyaralhatnak az iszapkárosultak

Vörösiszap-károsult gyerekeket nyaraltat a horvát tengerparton a Magyar és a Horvát Vöröskereszt.

Vörösiszap-károsult gyerekeket nyaraltat a horvát tengerparton a Magyar és a Horvát Vöröskereszt.

A Devecserről, Kolontárról és Somlóvásárhelyről érkező 120, 8 és 14 év közötti gyermek jövő szombattól egy héten át időzhet Novi Vinodolskiban. Az erről szóló hivatalos meghívót a budapesti horvát nagykövet és a zágrábi polgármester adta át a Magyar Vöröskereszt elnökének és a települések képviselőinek.

Az idén 130 éves Magyar Vöröskereszt több mint 200 millió forint értékben segítette a tavalyi vörösiszap-katasztrófa károsultjait a többi között segélycsomagokkal és lakásvásárlással, de pótolták a devecseri zeneiskola versenyzongoráját és segédkeztek az iskolaépület felújításában is.

Címlapról ajánljuk
Robert C. Castel: Izrael stratégiát válthat, a Hamász emberi pajzsként használja a civileket

Robert C. Castel: Izrael stratégiát válthat, a Hamász emberi pajzsként használja a civileket

Az izraeli hadsereg kezdi megvalósítani az úgynevezett „tábornokok tervét” a Gázai övezetben, tehát megpróbálja elválasztani a terroristákat a civilektől, hogy a lakosok minél előbb biztonságos helyre kerüljenek – mondta az InfoRádióban az izraeli védelmi erők százados veteránja. Arról is beszélt, hogy ha állandósulnak a Hezbollah drón- és rakétacsapásai, még inkább át fognak tevődni a harcok Libanon északi részére.

Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Ha lesz megállapodás Kína és az EU között, az európai gépjárműipar elég nagy gondban van hosszú távon is – mondta Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a növekedésről, az infláció és az amerikai elnökválasztás kockázatairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 15. 04:15
×
×
×
×