eur:
398.81
usd:
360.11
bux:
74210.55
2024. október 2. szerda Petra

Üvegdarabokra leltek egy német bébiételben

Üvegdarabokat találtak bébiételben Németországban ezért elővigyázatosságból visszahívja a Babylove bio üveges bébidesszertet a dm kft. Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület élelmiszer-szakértői bizottságának elnöke elmondta: a cég ilyenkor köteles blokk nélkül visszafizetni a termék árát.

Egyszerű, de súlyos hiba, ami a szigorú ellenőrzés mellett ritkán fordulhat elő, hogy összetörik egy üveg, és a darabjai belekerülnek a többibe. Lehet, hogy csak néhányban maradnak benne a szilánkok, azonban ilyenkor az egész akkor gyártott tételt vissza kell hívni, hogy nincs-e bennük üvegdarab - közölte a szakértő.

Dömölki Lívia hangsúlyozta, hogy a vásárlás helyén kötelesek visszavenni a bevont terméket, még akkor is, ha nincs meg hozzá a blokk. A vételárat ebben az esetben vissza kell téríteni. Ilyenkor ugyanis minden felelősség a gyártót terheli, és a kereskedőt nem éri kár - jegyezte meg.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A Hezbollah újabb rakétatámadásokat indított Izrael ellen

A Hezbollah libanoni síita milícia újabb rakétatámadásai érték Észak-Izraelt az izraeli hadsereg (IDF) libanoni szárazföldi hadműveletének második napján, szerdán is - közölte az IDF.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 04:50
×
×
×
×