eur:
397.4
usd:
355.79
bux:
74580.31
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Szentendrén kidőlt egy fa a 11-es útra

Szentendrén egy kidőlt fa miatt átmenetileg lezárták a 11-es utat, míg Tura és Hatvan között az átcsapó víz indokolta a teljes útzárat - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője kedden az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor elmondta, hogy a szentendrei Duna-korzó környékén egy jegenyefát csavart ki a szél. A katasztrófavédelem munkatársai délután négy óra körül hozzáláttak a fa feldarabolásához.

A munkálatok elvégzésnek idejére teljes útzárat rendeltek el a 11-es főúton, ahol öt óra óta félpályán már lehet haladni. Komolyabb a gond Tura és Hatvan között a 3104-es úton, ahol a Galga patak átcsapott az úttesten.

Noha folyamatosan szivattyúznak, a felgyülemlett víztömeg miatt kevéssel 12 óra után teljes útzár lépett érvénybe. Kerülni délről Tura - Zsámbék - Jászfényszaru felé, míg északról Bag- Aszód- Hatvan felé lehet - közölte a Magyar Közút Zrt. szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Csak akkor lehet koalícióképes a Szabadságpárt, ha az elnök kimarad
szakértő az osztrák választás után

Csak akkor lehet koalícióképes a Szabadságpárt, ha az elnök kimarad

A 2019-es választások eredményéhez képest a Szabadságpárt rekordot ért el, hiszen 13 százalékkal tudta növelni szavazatainak arányát. A jelenlegi kormánypárt, a Néppárt ugyanakkor 12 százalékot vesztett. A kérdés viszont az, hogy miként lehet ezekből a számokból alkuerőt, koalíciót felépíteni, és ha ezt a kérdést tesszük fel, akkor már több probléma merül föl - értékelte Kiss J. László, a Corvinus Egyetem tanára a vasárnapi osztrák választás eredményét az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×