eur:
397.19
usd:
357.57
bux:
74102.13
2024. október 1. kedd Malvin

Ön tudja, milyen színű a felesége haja?

A férfiak jó részének fogalma sincs arról, mi a felesége ruhamérete, a kedvenc parfümje, vagy az eredeti hajszíne - derült ki egy friss kutatásból.

Tízből hat férj állítja, hogy úgy ismeri a feleségét, mint a tenyerét, egy nemrég készült felmérésből azonban kiderül, hogy valójában szinte semmit sem tudnak a párjukról.

A férfiak tíz százaléka például nem tudja pontosan felidézni neje születési dátumát, harminc százalékuknak pedig elképzelésük sincsen arról, milyen parfümöt használ az asszony. Arra, hogy milyen a neje eredeti hajszíne, a megkérdezett kétezer férfi 8 százaléka nem tudott helyesen válaszolni, míg a feleség szeme színét firtató kérdést a résztvevők 12 százaléka bukta el.

"Elég megdöbbentő a felmérés eredménye. Az olyan alapvető adatok, mint a születési dátum vagy az eredeti hajszín ismerete elvárható lenne a partnertől, mégis úgy tűnik, hogy sok férfinak ezekről elképzelése sincsen" - mondta a kutatást készítő cég, a The Perfume Shop szóvivője. Michelle D'vaz hozzátette: "Ha a férfiak felfigyelnek ezekre az apróságokra, sok piros pontot szerezhetnek partnerüknél, aki érzi, hogy odafigyelnek rá."

A kutatásból az is kiderült, hogy a megkérdezettek 27 százaléka vett már a szükségesnél kisebb vagy nagyobb méretű fehérneműt a párjának.

A férfiak 61 százaléka elismerte, hogy egyszerűen nem képes megjegyezni ezeket az adatokat, felük pedig ennek ellenére úgy nyilatkozott, hogy igenis több energiát kellene fektetni arra, hogy az efféle apróságokat is az eszükbe véssék.

Emellett a válaszadók 80 százaléka úgy vélekedett, hogy ha feleségüket kérdezték volna ugyanezekről a dolgokról, mindent képesek lettek volna hiba nélkül felsorolni, a szemük színétől kezdve a kedvenc after shave-jük márkájáig.

A válaszokból az is kiderült, hogy míg a férfiak többsége tisztában van vele, milyen parfümöt használ a kedvese, 22 százalékuk másikat vett nekik ajándékba. Ennek oka az lehet, hogy a negyedük egyáltalán nem kedveli azt az illatot, amelyikért a párja odavan.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×