eur:
395.66
usd:
371.98
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Hiába vágyik az elnök lányára a vendégmunkás

Dmitrij Medvegyev államfő lányát akarta mindenáron feleségül kérni egy dagesztáni vendégmunkás, aki a lánykérés végett szerdán megpróbált behatolni a moszkvai Kremlbe. A frigyből akkor sem lesz semmi, ha Medvegyev nagyon megszereti önjelölt vőjelöltjét, mivel az orosz elnöknek nincs is lánya.

Az orosz lapok szerdai beszámolói szerint a dagesztáni férfira egy rendőrjárőr figyelt fel, mert az illető a nagy hidegben kitartóan sétált fel-alá a Kreml Szpasszkaja tornyánál, ahol a szolgálati bejárat és egy autóbejáró nagykapu is van.

A tisztességesen öltözött férfit bevitték a legközelebbi rendőrségre, ahol elmondta, hogy siet találkozni az államfővel, akivel négyszemközt kíván beszélni, hogy megkérje lánya kezét. A 35 éves, Bahtijar nevű embernek fogalma sem volt arról, hogy Medvegyevnek nincs lánya, csak egy fia, de még az is kicsi.

A Moszkovszkij Komszomolec című orosz lap felderítette az első hallásra vidám történet szomorú hátterét. Bahtijar két éve érkezett Moszkvába pénzt keresni, és nagy szerencsével olyan munkát talált, amely ritkán jut ki vendégmunkásoknak: darukezelő lett egy építkezésen. A megkeresett pénz javát minden hónapban hazaküldte szüleinek és fivérének.

A válság miatt azonban az építkezést leállították, és Bahtijar elvesztette munkáját. Ekkor döntött úgy, hogy megpróbálja egy gazdag házassággal jobbra fordítani maga és családja sorsát, lévén még nőtlen. A jó partihoz menyasszonynak Medvegyev - nem létező - lányát szemelte ki.

A rendőrök a férfit pszichiátriai klinikára vitték kivizsgálás céljából.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Nemcsak a forint szenvedte meg az amerikai inflációs kilátások változását, a korábban globális menedékdevizának számító japán jen 34 éves mélypontra gyengült a dollárral szemben. A gyengülés nem belföldi tényezőknek köszönhető, de ez nem jelenti azt, hogy a japán jegybank jövő heti kamatdöntő ülésen ne tudna tenni a jen védelmében. Csakhogy a Bank of Japan most mással van elfoglalva: azzal, hogy kirángassa az országot az őket évtizedek óta sújtó stagnálásból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×