eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Ajándéklistával teszik könnyebbé a válást

Válási ajándéklistát állított össze a Debenhams nevű brit áruházlánc, hogy megkönnyítse a házasságok felbontása alkalmából a feleknek ajándékozni akaró rokonok és barátok dolgát.

A cég azt közölte, a híresség adták az ötletet az összeállításhoz, ugyanis Katie Price-t és Heather Millst is ajándékokkal és rendezvényekkel köszöntötték a válás után.

Az áruházlánc egyik vezetője azt mondta: a válás miatt az egyik fél rendszerint távozik a közös otthonból, vagyis híján van az összes alapvető dolognak új lakásában. Így a cég ágyneműt, törölközőt, vasalót és kenyérpirítót is felvett az ajándéklistára.

Családpárti szervezetek tiltakoznak a lépés ellen, ugyanis szerintük ez egy cinikus próbálkozás, hogy hasznot húzzanak az elvált emberek nyomorúságából.

Válaszként a Debenhams szóvivője azt mondta, nem akarnak válásra bátorítani senkit, de sajnos ez is az élet része, és a cég tanácsadókkal is segít, ha valakinek erre van szüksége. "Születésnapi és évfordulós ajándéklistát is összeállítottunk, miért ne legyen válási is?" - tette hozzá.

Nagy-Britanniában az egyik legmagasabb a válási arány az egész világon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×