eur:
394.24
usd:
369.61
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Ki felejtette a kisbabáját a szállodában?

A nők rendetlenebbek, a férfiak viszont gyakrabban mászkálnak meztelenül - a többi között ez derül ki abból a felmérésből, amelynek eredményét az egyik nemzetközi szállodalánc hozta nyilvánosságra a közelmúltban. Az alkalmazottak részvételével készült felmérésében arra voltak kíváncsiak, milyen állapotban hagyják vendégeik szobájukat kijelentkezéskor.

Harminc új-zélandi, ausztrál és Fidzsi-szigeteki szállodájának részvételével készített felmérése szerint rendszeresen hagyják rendetlenül szállodai szobájukat a Novotel vendégei, sőt a hölgyvendégek azok, akik kevésbé figyelnek oda arra, mi marad utánuk...

A megkérdezett szállodai alkalmazottak szerint a nők 69 százaléka hagy kisebb káoszt maga után a szobában, 72 százalékuk a fürdőszobát is eláztatja, ráadásul ők azok, akik nagyobb valószínűséggel visznek haza olyan apró szuveníreket a szobából, mint a fürdőköntös, a hajszárító, a díszpárna vagy a toalett papír.

Bár a férfiak állítólag rendesebbek, sőt a borravalóval is nagyvonalúbbak, de a két nem közül ők azok, akiket nagyobb arányban kapnak rajta meztelenül a hotel folyosóin. Az alkalmazottak 71 százaléka számolt be ilyen esetről - írja az ELTE TÁTK hírlevele.

Az utazás során a nőknek egyébként a csokoládé a gyengéje, legtöbbször ugyanis ez hiányzik a mini bárból, mikor elhagyják a szobát, míg a férfiak inkább drága borokat rendelnek maguknak.

A vizsgált hotelek alkalmazottai szerint a vendégek nem csak rendetlenek, de furcsa, néha kifejezetten bizarr dolgokat hagynak ott maguk után. A beszámolók szerint ugyanis a takarítók találtak már műfogsort, sőt művégtagot, letartóztatási parancsot, szexuális játékszereket, kígyót és egy csecsemőt is.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×