INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Ki felejtette a kisbabáját a szállodában?

Infostart / InfoRádió
A nők rendetlenebbek, a férfiak viszont gyakrabban mászkálnak meztelenül - a többi között ez derül ki abból a felmérésből, amelynek eredményét az egyik nemzetközi szállodalánc hozta nyilvánosságra a közelmúltban. Az alkalmazottak részvételével készült felmérésében arra voltak kíváncsiak, milyen állapotban hagyják vendégeik szobájukat kijelentkezéskor.

Harminc új-zélandi, ausztrál és Fidzsi-szigeteki szállodájának részvételével készített felmérése szerint rendszeresen hagyják rendetlenül szállodai szobájukat a Novotel vendégei, sőt a hölgyvendégek azok, akik kevésbé figyelnek oda arra, mi marad utánuk...

A megkérdezett szállodai alkalmazottak szerint a nők 69 százaléka hagy kisebb káoszt maga után a szobában, 72 százalékuk a fürdőszobát is eláztatja, ráadásul ők azok, akik nagyobb valószínűséggel visznek haza olyan apró szuveníreket a szobából, mint a fürdőköntös, a hajszárító, a díszpárna vagy a toalett papír.

Bár a férfiak állítólag rendesebbek, sőt a borravalóval is nagyvonalúbbak, de a két nem közül ők azok, akiket nagyobb arányban kapnak rajta meztelenül a hotel folyosóin. Az alkalmazottak 71 százaléka számolt be ilyen esetről - írja az ELTE TÁTK hírlevele.

Az utazás során a nőknek egyébként a csokoládé a gyengéje, legtöbbször ugyanis ez hiányzik a mini bárból, mikor elhagyják a szobát, míg a férfiak inkább drága borokat rendelnek maguknak.

A vizsgált hotelek alkalmazottai szerint a vendégek nem csak rendetlenek, de furcsa, néha kifejezetten bizarr dolgokat hagynak ott maguk után. A beszámolók szerint ugyanis a takarítók találtak már műfogsort, sőt művégtagot, letartóztatási parancsot, szexuális játékszereket, kígyót és egy csecsemőt is.

A címlapról ajánljuk