eur:
393.76
usd:
365.1
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Sam Mendes készítheti az új James Bond-filmet

Az Oscar-díjas brit rendező, Sam Mendes irányításával készülhet el a következő James Bond-film. A hírek szerint a forgatás már júniusban elkezdődhet.

A jövő évre tervezik a legújabb James Bond-film bemutatóját, a producerek pedig most azon dolgoznak, hogy leszerződtessék a csapatba az Amerikai szépség Oscar-díjas rendezőjét, Sam Mendest - jelenti a Hollywood Reporter.

A Daniel Craig főszereplésével készülő film forgatókönyvírói között ott lesz majd a Frost/Nixont jegyző Peter Morgan is.

A legutóbbi Bond-mozi, A Quantum csendje 2008-ban került a mozikba, és 600 millió dolláros (112,5 milliárd forintos) bevételt hozott.

Mielőtt filmezésbe kezdett volna, Sam Mendes színházi rendezéseivel alapozta meg hírnevét, és 1992-től tíz éven át ő volt a londoni Donmar Warehouse művészeti vezetője. Első filmje, az 1999-es Amerikai szépség nyolc Oscar-jelölést és öt arany szobrocskát hozott, köztük a legjobb rendezésért járót.

Mendes több év kihagyás után tavaly tért vissza a londoni színházi szcénába: amerikai és brit színészekből álló alkalmi társulata - amelyben ott volt Ethan Hawke és Rebecca Hall is - Shakespeare Téli regéjét és Csehov A cseresznyéskertjét játszotta az Old Vicben.

A rendező idén visszatér a brit fővárosba és a Kevin Spacey vezette Old Vicbe, ahol ezúttal két Shakespeare-művet, A vihart és az Ahogy tetsziket állítja színpadra.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×