INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

Rachel Weisz a férfiak álma

Infostart / InfoRádió
A férfiak a legszívesebben Rachel Weiszt vennék feleségül, Dawn French-csel italoznának, és Cheryl Cole-t vinnék ágyba - derült ki egy magazin felméréséből.

A múmia című film sztárja az a nő, akit a legtöbb férfi feleségül szeretne venni, legalábbis az Esquire magazin felmérése szerint. A lista második helyére Keira Knightley került, míg a képzeletbeli dobogó harmadik helyezettje Kate Winslet lett.

A magazin újságírói arra is kíváncsiak voltak, hogy a férfi olvasók melyik színésznővel mennének el a legszívesebben italozni - a kiválasztott Dawn French komika lett. A megkérdezettek többsége pedig Cheryl Cole-lal, a Girls Aloud lánycsapat tagjával töltene el egy éjszakát.

Az elszánt diplomata című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott 39 éves Weiszt meglepte a szavazás eredménye. "Készen állok a házasságra, de még nem mentem férjhez. Régebben azon aggódtam, hogy egy férfi sem akar elvenni, de a magazin olvasói most megnyugtattak" - mondta a brit színésznő, aki jelenleg Darren Aronofsky amerikai filmrendező menyasszonya. Közös gyerekük, Henry 2006-ban született.

A címlapról ajánljuk