eur:
393.82
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Rachel Weisz a férfiak álma

A férfiak a legszívesebben Rachel Weiszt vennék feleségül, Dawn French-csel italoznának, és Cheryl Cole-t vinnék ágyba - derült ki egy magazin felméréséből.

A múmia című film sztárja az a nő, akit a legtöbb férfi feleségül szeretne venni, legalábbis az Esquire magazin felmérése szerint. A lista második helyére Keira Knightley került, míg a képzeletbeli dobogó harmadik helyezettje Kate Winslet lett.

A magazin újságírói arra is kíváncsiak voltak, hogy a férfi olvasók melyik színésznővel mennének el a legszívesebben italozni - a kiválasztott Dawn French komika lett. A megkérdezettek többsége pedig Cheryl Cole-lal, a Girls Aloud lánycsapat tagjával töltene el egy éjszakát.

Az elszánt diplomata című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott 39 éves Weiszt meglepte a szavazás eredménye. "Készen állok a házasságra, de még nem mentem férjhez. Régebben azon aggódtam, hogy egy férfi sem akar elvenni, de a magazin olvasói most megnyugtattak" - mondta a brit színésznő, aki jelenleg Darren Aronofsky amerikai filmrendező menyasszonya. Közös gyerekük, Henry 2006-ban született.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×