eur:
387.4
usd:
356.59
bux:
68167.87
2024. május 17. péntek Paszkál

Családi kiárusítás: nagymamát vegyenek! Most csak 300 forint!

Megrögzött kereskedő van egy brit családban: egy 10 éves lányka a nagyanyját árulta az interneten, előtte pedig az anyját próbálta elsózni.

A nagyit zsémbes, de szeretnivaló portékaként méltatta, extraként gyors rejtvényfejtő képességét írta be és kedvezményesen, mindössze 99 pennyben szabta meg a 61 éves asszony kikiáltási árát. Ennek ellenére sem volt nagy licit, már csak azért sem, mert az eBay árverőhonlap hamar kivette a kínálatból, ugyanis az ilyen ügylet ütközik az emberkereskedelmet tiltó törvényekkel.

Az eBay részéről ugyanakkor megjegyezték, hogy nagyon mulatságos volt a kislány árukínálata. A lánykát megszólaltatta a The Sun című brit lap.

"Tévét néztem, de a nagyi állandóan kizökkentett, mert vagy inni kért, vagy mást. A laptopom épp bekapcsolva volt, gondoltam, elárverezem."

Van gyakorlata, korábban az anyját is el akarta adni, miután összezördült vele kicsit. A lány apja biztosította a sajtót, hogy a gyerek mind az anyját, mind a nagyanyját nagyon szereti. Az apját még nem is adta el.

Címlapról ajánljuk
Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.

Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

A pártelnök-miniszterelnök terjedelmes interjút adott péntek reggel a Kossuth rádióban. Elmondta, az élet és halál között lévő Robert Ficóért "imádkozunk". Szerinte rosszkor esett ki a munkából Szlovákia miniszterelnöke, az EP-választás és az amerikai elnökválasztás dönthet ugyanis "háború vagy béke ügyében".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×