eur:
393.87
usd:
368.5
bux:
66309.86
2024. április 24. szerda György

Nessie rokona: víziszörnyet láttak Kanadában

Többen azt állítják: egy új szörnyet láttak Kanadában, amely egy kis tóban él Vancouver Islanden.

A British Columbia Scientific Dryptozoology Club társalapítója, John Kirk elmondta, hogy társaságuk már öt évvel ezelőtt feljegyezte egy furcsa lény jelenlétét a Cameron tóban, miután két ember jelentette nekik, hogy egy hosszú fekete állatot látott a vízben.

A szemtanúk egy sötét lényt láttak a tóban - mondta John Kirk, hozzátéve: British Columbiában a leggyakoribb a világon, hogy furcsa, korábban ismeretlen állatokat látnak az emberek.

A különleges, ismeretlen lények kutatója azt reméli, maga is megláthatja az állatot, ha kitartóan vizsgálja a tavat. A férfi ezért gyakran kémleli a vizet. Egy alkalommal kezében halradar volt, amelynek jelzései alapján úgy vélte: a víz felszíne alatt mintegy 20 méterrel élhet egy hatalmas állat, pontos adatokat azonban a szonár nem szolgáltatott.

A férfi és kutatócsapata egy víz alatti kamerát is használt, ezt azonban elvesztették, így nem jutottak közelebbi információkhoz.

Többen azt feltételezik, hogy a látott állat egy hatalmas angolna vagy egy kecsege lehet. Az ügy mindenesetre nagy hírverést kapott, ami árthat a szörny felkutatásának.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×