eur:
389.5
usd:
361.74
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nem teszi szexibbé a férfit a drága kocsi

Egy dögös autó nem teszi vonzóbbá a férfiakat - derül ki egy felmérésből. A Top Gear című autós műsor ausztrál kiadása számára készített kutatás szerint egy jóképű férfira akkor is felfigyelnek a nők, ha egyáltalán nincs kocsija.

Uram, ha ön jóképű, nem számít, van-e autója: a nők mindenképpen vonzónak találják - a többi között ez derült ki a Top Gear című autósműsor ausztrál kiadása számára készített kutatás eredményeiből. A szakemberek azt vizsgálták, milyen reakciót vált ki a nők agyában, ha különböző típusú férfiakat más-más autó volánjánál pillantanak meg.

A kísérlet során kiderült, hogy a középkorú, kapuzárási pánikkal küzdő férfiak általában még egy elképesztően drága Porschéból kipattanva sem keltik fel a nők érdeklődését, hacsak nincs mellettük egy csinos fiatal lány.

Az egyszerű családos fickók megítélésének ugyanakkor jót tesz, ha van autójuk - még az se számít különösebben, hogy milyen. A kutatás során az "átlag Józsi" sokkal vonzóbbnak tűnt a nők szemében, bármilyen kocsit is vezetett.

A Neuro Insight nevű kutatóintézet munkatársai által elvégzett teszt során a "jóképű szörfös" típust képviselő színész aratta a legnagyobb sikert: odavoltak érte a nők, autóval vagy autó nélkül.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×